Introductie

Ons landgoed ligt bij de dorpen La Coquille en Miallet in de Perigord Vert, een vruchtbaar, groen en glooiend deel van de Dordogne, binnen het Parc Naturel Regional du Perigord Limousin. In de dorpjes zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig: bakker, supermarkt, restaurants en een medische centrum. Het landschap wordt door kreekjes en riviertjes doorsneden en op veel plekken liggen meertjes en vennetjes. Ondanks de hoge temperaturen en de vele zonuren,  valt er in de Perigord Vert ook wel eens een regenbui. Daarom ziet alles er fris en groen uit. Hier dankt de “groene” Perigord zijn naam aan. Midden in dit landschap ligt Domaine du Bonheur.


Op het langdgoed zijn in de oude grange (boerenschuur) 6 luxe appartementen (gites) van diverse afmetingen gerealiseerd. De gites hebben ieder een eigen karakter en bieden comfort en privacy met een eigen buitenruimte en zijn van alle gemakken voorzien.

Een bijzondere manier van vakantie houden, is het verblijf in één onze 2 safaritenten. De tenten staan op een verhoogde houten vlonder en zijn voorzien van luxe bedden en eigen sanitair. Ze staan midden in het landschap op het grote veld bij een bomenpartij met een vrij uitzicht en heel veel ruimte en privacy.

Het zilte (verwarmde) zwembad van 5×12 meter biedt verkoeling op warme dagen. Het zwembad is met een hekwerk beveiligd.