Le Loft (6 pers.)

Le Loft is een comfortabel ingerichte gite van ca 105 M2 en is gesitueerd op de bel-etage. De gite heeft een groot (omheind) terras van  ca. 20 m2 met een schitterend uitzicht over het glooiende landschap. Le Loft heeft een grote leefruimte met hoge plafonds met oude balken in het zicht. Het woongedeelte heeft een ruime zithoek en een eethoek met Frans balkon. De grote open keuken ligt centraal in de gite en grenst aan de woonruimte en het terras. De keuken is compleet ingericht met oven, afwasmachine, koelkast etc.

De gite beschikt over 2 ruime slaapkamers en een mezzanine / vide. Op de vide staan 2 enkele bedden met een extra ”speelruimte / zitruimte”. In een van de slaapkamer staat een tweepersoons bed met een badkamer en suite (met toilet). De andere   slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Aangrenzend aan deze slaapkamer is de tweede badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet.

Beneden aan de trap is op de begane grond een extra beschutte tuin waar u kunt zitten als u even niet van het boventerras gebruik wilt maken.

 

Le Loft – filmpje interieur